Trump promite să elibereze din închisoare un lord al drogurilor pentru a obține sprijinul electoral al unui partid

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Donald Trump a spus că, în schimbul sprijinului electoral al Partidului Libertarian, va elibera, după ce va fi reales preşedinte, un american condamnat la închisoare pe viaţă care a gestionat un site ce a vândut droguri în valoare de milioane de dolari, transmite AFP. 

Donald Trump a vorbit la convenţia naţională a Partidului Libertarian, în faţa unei mulţimi care l-a ironizat sau apostrofat în mod regulat. În speranţa de a obţine sprijin pentru alegerile din luna noiembrie din Statele Unite ale Americii contra preşedintelui în exerciţiu Joe Biden, Donald Trump a făcut o promisiune.

'Dacă votaţi pentru mine, din prima zi, voi comuta sentinţa lui Ross Ulbricht', a zis Trump, în aplauzele mulţimii. Trump a promis, de asemenea, să numească un libertarian în administraţia sa. În anul 2015, Ross Ulbricht, creatorul site-ului Silk Road (Drumul Mătăsii), considerat cândva cea mai amplă pagină web de vânzare de droguri din lume, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fără posibilitatea eliberării.

Ross a vândut droguri în valoare de 200 de milioane de dolari unor consumatori din întreaga lume. Site-ul său de piaţă neagră de pe Dark Web, uneori supranumit 'Ebay al drogurilor', făcea posibilă cumpărarea de heroină, cocaină, LSD şi alte produse ilegale sau documente false prin Bitcoin, garantând anonimatul zecilor de mii de cumpărători de pe întreg mapamondul.

Cercurile libertariene au profitat de cauza sa și au denunțat condamnarea sa, spunând că este un exces de putere guvernamentală şi un atac asupra principiilor pieţei libere.

Donald Trump s-a angajat deja să impună pedeapsa cu moartea pentru traficanţii de droguri. Această adunare politică furtunoasă a fost departe de a fi o sărbătoare pentru fostul preşedinte, care este mai obişnuit să fie înconjurat de susţinători necondiţionaţi.

Mulţi libertarieni consideră faptul că politicile lui Trump ies din cadrul extrem de limitat a ceea ce guvernul ar trebui să poată îndeplini.

'Partidul Libertarian ar trebui să-l nominalizeze pe domnul Trump pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite', a spus Trump în aplauze şi huiduieli.

'Doar dacă vreţi să câştigaţi, dar poate că nu vreţi să câştigaţi', a mai zis Donald Trump. Partidul Libertarian propune în mod regulat candidaţi foarte marginali în alegeri, care susțin ideea unui guvern cu putere limitată și cer legalizarea marijuanei sau abolirea agenţiei federale de colectare a impozitelor.

Joi, Donald Trump a organizat un miting rar în Bronx, un cartier defavorizat din New York, unde încearcă să îi convingă pe alegătorii hispanici şi afro-americani care arată unele semne de slăbiciune în sprijinul lor pentru Joe Biden.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel