Trump difuzează în avans un interviu. Vrea să arate cât de PĂRTINITOR este

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Preşedintele american Donald Trump a dat publicităţii joi, înainte de data stabilită pentru difuzare, un interviu pentru emisiunea "60 Minutes" de pe CBS, într-o tentativă de a arăta că jurnalistul care l-a intervievat a fost părtinitor. 

Trump a postat interviul de aproape 40 de minute cu jurnalistul veteran Lesley Stahl pe social media cu comentariul: "Uitaţi-vă la părtinirea, ura şi impoliteţea de care dau dovadă 60 Minutes şi CBS". Preşedintele, care pare să fie într-o dispoziţie proastă în timpul interviului, se plânge în mod repetat că el primeşte "întrebări dure", în timp ce rivalul său democratic are parte de "mingi la fileu", scrie Agerpres. 

Trump, reacţii în timpul interviului



"Doar fiţi corect", îi spune Trump lui Stahl la începutul videoclipului postat pe reţelele sociale. "Aş vrea să-l intervievezi şi pe Joe Biden cum m-ai intervievat pe mine", adaugă el.

Media s-au "discreditat" atunci când l-au întrebat pe Biden despre aroma sa favorită de îngheţată, mai afirmă Trump.

De asemenea, preşedintele acuză emisiunea că îl acoperă pe Biden după ce jurnalistul îi spune: "Nu putem difuza lucruri pe care nu le putem verifica".

"A durat destul", a declarat Trump la finalul înregistrării făcute publice, punând capăt abrupt interviului şi plecând.

Mişcare neobişnuită



Trump a acuzat frecvent media americane că sunt părtinitoare cu Biden şi împotriva lui, dar publicarea unui interviu înaintea datei stabilite pentru difuzare, duminică, este o mişcare foarte neobişnuită.

Marţi, el a ameninţat că va da publicităţii copia Casei Albe a interviului mai devreme, "pentru ca oricine să poată vedea ce înseamnă ştirile părtinitoare şi false".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel