Tronson din AUTOSTRADA COMARNIC-BRAȘOV, gata cu 10 LUNI MAI DEVREME

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Lucrările vor finalizate şi tronsonul va fi dat în folosinţă în luna noiembrie a acestui an, mai devreme cu zece luni faţă de graficul asumat prin contract, informează Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC).

Lucrările la autostrada Comarnic - Braşov, lotul 2, sectorul Cristian - Predeal, vor finalizate şi tronsonul va fi dat în folosinţă în luna noiembrie. Potrivit unui comunicat al MTIC, de la ultima vizită a ministrului Lucian Bode - începutul lunii aprilie - când stadiul fizic al lucrărilor era la 27,93%, în prezent, conform estimării realizate de constructor, s-a atins un nivel de peste 50%.

"Astăzi am primit cea mai bună veste pe care puteam să o primim de la un antreprenor român serios, care execută pentru prima dată un tronson de autostradă şi anume că lucrările vor finalizate şi tronsonul va fi dat în trafic, în luna noiembrie a acestui an, mai devreme faţă de graficul asumat prin contract, vorbesc de luna august 2021. Cu zece luni mai devreme, ceea ce este foarte bine. În acest moment, în zona Braşovului, sunt multe investiţii şi pe feroviar. Tot ce înseamnă coridorul Braşov - Simeria, pe cele două secţiuni importante, Braşov - Apaţa şi Apaţa-Sighişoara, vorbim de investiţii de peste 1,2 miliarde de euro bani europeni", a precizat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel