EXCLUSIV  Tren CFR cu pasageri, plin de fum: "Nu mai aveam aer, dar controlorii țipau să rămânem în tren"

Vagoanele unui tren plin cu călători care a plecat din Gara de Nord din București s-au umplut cu fum. Oamenii au coborât pentru că nu mai aveau aer, iar controlorii strigau la ei să rămână în interior. 

Au fost clipe de groază pentru pasagerii trenului CFR Inter Regio 1835, care a plecat în jurul orei 15:00 din Gara de Nord. Două ore mai târziu, aproape de localitatea Gălățeni, din județul Teleorman, vagoanele s-au umplut cu un fum înecăcios. Pasagerii au atras atenția personalului, dar trenul a continuat să meargă. În prima gară, la Gălățeni, pasagerii au coborât pentru că aerul devenise irespirabil în vagoane.

În tren se afla și redactorul DCNews Alexandru Negrici, care ne-a povestit tot ce s-a întâmplat: 

"Ne aflam în tren, aproape de Gălățeni, iar oamenii au început să simtă miros de fum. Copiii din vagonul numărul patru începeau să se panicheze, iar mai multe persoane strigau după controlor. Când trenul a oprit în stație tot vagonul se umpluse de fum și oamenii se duceau panicați spre ieșire, dar personalul CFR urla la ei să rămână înăuntru, deși nu aveau aer. Într-un final am reușit și eu să ies, iar personalul CFR ne grăbea să intrăm, deși nimeni nu ne-a spus măcar ce se întâmplase. Oamenii bănuiesc că a fost o problema de la ventilație sau de la sistemul de frânare. Problema cea mai mare era tonul controlorilor care țipau și ne grăbeau, deși în vagon încă se simțea miros de fum."

Oamenii doar bănuiesc ce s-a întâmplat. Nimeni nu le-a spus călătorilor ce s-a întâmplat

Călătorii au fost foarte iritați de comportamentul personalului CFR. 

"O femeie, pe bună dreptate, iritată de comportamentul personalului CFR, le-a zis să nu ne mai grăbească precum animalele într-un grajd, moment în care cel mai agresiv dintre controlori i-a replicat că poate să rămână acolo dacă nu vrea să mai urce în tren. Fumul s-a risipit în mers după ce trenul a părăsit gara, dar mirosul încă rămâne persistent, iar personalul nu vrea să ofere, în continuare, nicio explicație. Suntem tratați precum găinile în coteț," mai spune Negrici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel