Tramvai, lovit de FULGER în Craiova. A luat FOC în mers - VIDEO

Tramvai lovit de fulger / Foto: captură video Youtube
Tramvai lovit de fulger / Foto: captură video Youtube

Un tramvai a fost lovit de fulger și a luat foc în mers, în Craiova. 

Un tramvai a fost lovit de un fulger, joi, şi a izbucnit în flăcări, în Craiova.  El a luat foc în mers, în momentul în care întorcea la capăt de linie, transmite RealitateaPlus. Vatmanul a reuşit să coboare şi să sune la 112. Potrivit primelor informaţii, niciun călător nu se afla în interior în momentul izbucnirii incendiului.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-au deplasat la faţa locului şi au reuşit să lichideze incendiul.

„Au ars materiale combustibile din componenta tramvaiului în proporție de 70%. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric”, au explicat pompierii doljeni.

Din fericire, nu sunt victime. Tramvaiul a fost grav avariat.

 

ANM, COD GALBEN și COD PORTOCALIU de ploi abundente

ANM a emis alerte meteo de Cod Galben și Cod Portocaliu de vreme rea.  Astfel, de astăzi, de la ora 12:00, până sâmbătă, 29 mai, la ora 10:00, este în vigoare un Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată. 

”În intervalul menționat, în zona Munților Banatului, a Carpaților Meridionali și Orientali, în Oltenia și local în Muntenia, Transilvania și nordul Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp și pe arii restrânse 40 l/mp.” anunță ANM. 

De astăzi, 27 mai, de la ora 16:00, până vineri, 28 mai, la ora 21:00, va fi în vigoare și un Cod Portocaliu de ploi abundente. 

”În intervalul menționat, în județele Mehedinți, Dolj, Gorj, Vâlcea, Olt, Argeș, Teleorman, Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita, Suceava, Neamț, Botoșani, precum și în zona de munte a județelor Caraș-Severin, Hunedoara, Alba și Bacău, vor fi perioade cu ploi abundente și în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 40...50 l/mp și pe arii restrânse 60...70 l/mp. La altitudini de peste 2000 m, ploile vor determina topirea și cedarea apei din troienele de 70...90 cm, încă existente pe crestele Carpaților Meridionali.” anunță ANM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel