Traian Băsescu: Suspendarea, o joacă de-a lui Ponta, la ordinul lui Voiculescu

Traian Băsescu a declarat, marți seară, la B1 TV că o nouă tentativă de suspendare a sa nu ar însemna decât instabilitate politică pentru țară.

„Deasupra interesului unui joc politic, pentru mine funcționează interesul național. Acum ar fi extrem de rău pentru România să treacă într-o perioadă de instabilitate politică. Orice suspendare a președintelui asta înseamnă", a declarat președintele.

„Această tentativă este doar o joacă de-al lui Ponta, la ordinul lui Voiculescu. Voiculescu nu crede că Ponta sau Iohannis îl vor grația. Eu știu foarte puțini oameni care rezistă la presiunea mediatică: Boc, Udrea și încă vreo doi. În rest se pun pe burtă și spun „săru mâna" oricărui mogul", a comentat Traian Băsescu.

Citește și: SUSPENDARE TRAIAN BĂSESCU. Reacția SUA la a treia suspendare a lui Băsescu

Șeful statului a comentat și faptul că premierul Ponta va fi consiliat în campania pentru alegerile prezidențiale de strategul american Mitch Stewart.

„Americanii au un sistem de analiză sociologică foarte complicat și mult mai precis decât ai noștri. Când trebuie să interpreteze datele, sunt catastrofali. Știu ce înseamnă să lucrezi cu un consultant american. Se opresc direct cu capu-n gard. În țara lor abordările politice sunt cu totul altfel ca la noi. Dacă Ponta s-a dat pe mâna acestui strateg american i-aș spune doar că de la americani trebuie să iei cifrele și atât, iar acțiunea s-o hotărăști tu", a spus  Traian Băsescu la B1 Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel