Traian Băsescu persecută Antena 3. Vezi dovada

Mihai Gâdea a anunţat  că îl somează pe preşedintele Traian Băsescu să răspundă dacă tot ceea ce se întâmplă împotriva postului de televiziune Antena 3 şi împotriva lui Dan Voiculescu face parte din "lupta" pe care Băsescu a recunoscut că o poartă cu "Antena 3 şi Victor Ponta".

Un consilier de stat al preşedintelui Traian Băsescu, membru fondator al Fundaţiei Mişcarea Populară, i-a răspuns vineri lui Mihai Răzvan Ungureanu la scrisoarea deschisă adresată de către acesta şefului statului, arătând că "Domnul preşedinte şi-a asumat să lupte cu Antena 3 şi Victor Ponta până la 21 decembrie".

Citește și: Mircea Badea: Îi privesc cu dispreţ pe ăştia de la DNA...

"Eu înţelesesem din Constituţia României că preşedintele nu se luptă cu nimeni. Este arbitru, este cel care oferă un echilibru în stat. El luptă împotriva unui post de televiziune. De ce, pentru că am difuzat aceste imagini? Din acel moment s-a pornit această furtună care pare să distrugă tot. (...) Doar în ziua în care realmente nu o să putem să vorbim, cum ar fi de exemplu când gura ar fi cu ţărână, atunci nu o să mai difuzăm alte dezvăluiri în ceea ce vă priveşte", a afirmat Mihai Gâdea, la "Sinteza zilei" de duminică seara de la Antena 3.

Citește și: Bercea-Băsescu, înregistrări noi. Mihai Gâdea: Vorbește de două milioane de euro! Aceste imagini erau căutate la percheziții?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel