Traian Băsescu: I-aș fi cerut capul lui Teodor Atanasiu

Fostul președinte Traian Băsescu susține că a trecut prin relația cu liberalii, în care nu trebuie să ai încredere. 

Traian Băsescu i-a spus jurnalistei Laura Chiriac, întrebat ce reacție ar fi avut dacă era liber PDL: "Aș fi încercat să calmez lucrurile pentru că, ce să faci acum, să spui, după ce te-ai dus cu traista în băț luați-mă și pe mine în istoria voastră? Acum ce să fac? Nu mai vreau în istoria aia și am ieșit afară? Nu mai. Trebuiau calmate lucrurile. Dar i-aș fi cerut capul lui Atanasiu, indiscutabil". 

Fostul președinte a mai spus că "astfel de incidente probabil că se vor mai și repeta chiar dacă vor ajunge sau nu în spațiul public, dar liderii PDL, cine crede că sunt niște naivi pe care o să-i învârtă pe degete, se înșeală. Deci, sunt oameni cu experiență politică și convingerea mea este că ce a făcut Atanasiu acum, cu asistența doamnei Gorghiu, care și ea, fără să spună direct, lăsa de înțeles că are dreptate Atanasiu, nu se mai poate repeta. Nu-i văd pe liderii PDL înghițind a doua oară un asemenea afront. Asta e", potrivit psnews.ro

Traian Băsescu susține că singurul câștigător din tot scandalul izbucnit în PNL este Cătălin Predoiu, care a primit reconfirmarea că va fi prim-ministru dacă PNL va câștiga alegerile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel