Traian Băsescu: Directorul Oil a venit la cabinetul fiicei mele

Traian Băsescu a declarat la B1 Tv că nu fiica sa, Ioana Băsescu, l-a căutat pe directorul Oil Terminal, Ioan Silviu Wagner, ci acesta s-ar fi prezentat la cabinetul Ioanei Băsescu.

„Nu este vorba despre nicio băgare a mâinii în uşa în ceea ce priveşte finanţarea campaniilor. În campanii vin oameni la uşa să finanţeze. Nu Ioana l-a căutat pe directorul de la Oil Terminal, care se pare că a plătit o publicitate de 108 mii de lei, o publicitate care nu s-a făcut. Directorul a venit peste ea la serviciu. Că să lămurim lucrurile”, a declarat Traian Băsescu.

„Individul, mi-a povestit Ioana, voia să ajungă la mine să-mi spună cât de important e Oil Terminal, ca şi cum eu nu ştiam asta”, a mai spus acesta.

Traian Băsescu a mai adăugat că o practică des întâlnită de finanţare a partidelor constă în persoane care veneau cu bani pentru finanţare, dar nu doreau să fie făcute publice, să fie trecuţi că sponsori. 

„Eu i-aş pedepsi pe cei care au primit bani de finanţare în campanie şi au plecat cu banii acasă”, a punctat Băsescu.

Întrebat când va demara DNA o anchetă în legătură cu alegerile din 2014, Traian Băsescu a precizat că acest lucru se va întâmpla „când nu va mai fi Iohannis președinte”.

Fosta consilieră a lui Traian Băsescu, dar și fiica cea mare a acestuia, au fost trimise în judecată de DNA într-un dosar privind finanțarea ilegală a campaniei electorale din 2009. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel