Tragedie în Giurgiu. Accident cu un utilaj agricol. O femeie și-a pierdut viața

Interventie SMURD - foto ilustrativ
Interventie SMURD - foto ilustrativ

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în județul Giurgiu. O femeie a decedat, iar un bărbat a ajuns de urgență la spital, în stare gravă. 

O femeie în vârstă de 49 de ani a decedat şi un bărbat de 50 de ani a fost transportat la spital cu leziuni la nivelul gâtului după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un utilaj agricol pe DJ 512 în comuna Prundu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

"ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs pe DJ 512, comuna Prundu. La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Colibaşi. Accidentul s-a produs între un autoturism în care se aflau patru persoane şi un utilaj agricol, în urma impactului două persoane rămânând încarcerate, o femeie şi un bărbat. Echipajele de pompieri au acţionat pentru descarcerarea victimelor, dar a fost constatat faptul că femeia în vârstă de 49 de ani nu mai prezenta semne vitale", a declarat luni, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Monalisa Frîncu.

Bărbatul "cu leziuni la nivelul gâtului, dar semiconştient a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ prezent la faţa locului". Ceilalţi doi pasageri au refuzat transportul la spital.

Vezi și: Fake news despre Andreea Bălan: Cum este posibil așa ceva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel