Trafic îngreunat pe Centura Capitalei

Trafic îngreunat pe Centura Capitalei, din cauza numărului mare de autovehicule dar şi a ceţii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, vineri dimineaţa, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile ţării.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule dar şi a ceţii care a redus vizibilatea sub 100-150 de metri, pe DNCB între localităţile Popeşti şi Pantelimon.

Pe DN1C Dej - Baia Mare, pe tronsonul kilometric 108+800 - 108+950 de metri, între localităţile Ileanda (judeţul Sălaj) şi Mesteacăn (judeţul Maramureş), se efectuează lucrări de refacere a părţii carosabile, până în cursul lunii august, traficul rutier desfăşurându-se pe două dintre cele trei benzi de rulare (pe cele aferente sensului de urcare).

Autorităţile amintesc că la nivelul ţării există trei drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă, astfel:

 - DN 7C Transfăgărășan între Piscu Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu), pe tronsonul kilometric 104 - 131, până la finalul lunii iunie 2018, conform Regulamentului de Funcţionare nr. 524/2015;

- DN 12B Târgu Ocna - Slănic Moldova (judeţul Bacău), la kilometrul 0+450 de metri, din cauza alunecărilor de teren ce au condus la tasarea platformei drumului şi apariţia fisurilor la partea carosabilă;

- DN 66A între Câmpu lui Neag (judeţul Hunedoara) și Cerna Sat (judeţul Gorj), pe tronsonul kilometric 47 - 88, până la data de 31 decembrie 2018, ca urmare a alunecărilor de teren, căderilor de copaci sau cedărilor de terasament.

Vezi şi:Axa de dezvoltare Braşov - Bucureşti - Constanţa. Documentul a fost semnat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel