Trafic blocat pe DN1D din cauza unui tren defect

Tren de marfă blocat
Tren de marfă blocat

Traficul rutier este blocat pe DN1D, în judeţul Prahova, după ce locomotiva unui tren s-a defectat în momentul trecerii la nivel. 

Update: Traficul rutier pe DN 1D Albeşti - Ciorani a fost reluat după trenul a cărui locomotivă se defectase la trecerea de cale ferată a fost pus în mişcare, a informat IPJ Prahova. Conform sursei citate, a fost vorba de un tren de marfă care circula pe ruta Buzău-Ploieşti şi care a rămas imobilizat în judeţul Prahova, blocând atât circulaţia feroviară, cât şi pe cea rutieră. 

Pe perioada cât nu s-a putut circula pe DN 1D Albeşti - Ciorani, traficul rutier a fost deviat pe o rută ocolitoare, respectiv Albeşti - Magula - DN 1D.

Ştirea iniţială: Traficul rutier este blocat marţi, pe DN 1D Albeşti - Ciorani, după ce locomotiva unui tren s-a defectat şi a rămas pe trecerea de cale ferată, a informat IPJ Prahova. Conform sursei citate, este vorba despre un tren de marfă care circula pe ruta Buzău-Ploieşti. Traficul rutier este deviat pe o rută ocolitoare, Albeşti - Magula - DN 1D. 

"În judeţul Prahova, din cauza unui tren rămas imobilizat (locomotivă defectă) în linia curentă, traficul feroviar pe Magistrala 500 este blocat, la kilometrul 76+915. Din acelaşi motiv, şi traficul rutier pe DN 1D Albeşti - Ciorani este blocat", a informat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel