Tottenham rămâne fără vedeta sa numărul unu. Va lipsi pe termen necunoscut

Vedeta celor de la Tottenham, Harry Kane, s-a accidentat în meciul cu Manchester City.

Atacantul-vedetă al clubului Tottenham Hotspur, Harry Kane, a suferit "o accidentare serioasă la ligamentele gleznei stângi", a anunţat, joi, gruparea engleză, care nu a precizat însă durata absenţei internaţionalului englez, informează AFP.

"După evaluarea din ultimele două zile, putem confirma că Harry Kane a suferit o accidentare serioasă la ligamentele gleznei stângi în urma unui contact în timpul meciului nostru din Champions League cu Manchester City", a scris Tottenham pe site-ul său. "Examenele medicale sunt în curs şi el va continua să fie evaluat de personalul nostru medical în săptămâna următoare", a precizat clubul londonez.

Sezon terminat

Golgheterul englez s-a accidentat la un contact cu Fabian Delph în minutul 55 al victoriei lui "Spurs" de marţi (1-0). El a revenit la vestiare, susţinut de doi membri ai staff-ului tehnic. La finalul meciului, antrenorul Mauricio Pochettino nu a exclus un final de sezon prematur pentru cel mai bun marcator de la ultima Cupă Mondială (2018).

Kane revenise pe teren la începutul lunii martie, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după mai multe săptămâni de absenţă pentru "leziuni ligamentare" la glezna stângă, survenite în ianuarie.

Citește și:

Gică Popescu a demisionat

Manchester United - Barcelona | Rezultat final în meciul tur, sferturi Liga Campionilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel