Torturați până la moarte. S-a întâmplat în Capitală

Poliția  face reconstituirea la fața locului. Foto: RTV
Poliția face reconstituirea la fața locului. Foto: RTV

Caz șocant în plin centru al Capitalei. Trei bărbaţi au fost legaţi, bătuţi cu parul, torturaţi şi obligaţi să danseze pe manele de doi adolescenţi în vârstă de 16 și 18 ani.

Cei trei bărbați agresați dormeau  într-un spital dezafectat din Sectorul 4, aceștia fiind supuși unor chinuri teribile de către cei doi adolescenți. Unul dintre bărbați nu a mai rezistat şi a murit, după ce timp de mai multe ore tinerii şi-au bătut joc de cei trei, punându-i să danseze pe manele,  potrivit România TV.

Cei doi tineri, de 16, respectiv 18 ani, i-au supus la torturi greu de imaginat pe oamenii străzii. I-au găsit într-un spital dezafectat din sectorul 4 şi de aici a început calvarul. Cei trei bărbaţi fără adăpost au fost legaţi cu o funie, au fost obligaţi să danseze pe manele, udaţi cu apă şi bătuţi cu un par.

După ore bune de chinuri şi umilinţe agresorii s-au plictisit şi au plecat, lăsându-i legaţi, într-o baltă de sânge, pe oamenii străzii.

Fostul spital de boli dermato-venerice, locul crimei

Una dintre victime nu a mai rezistat şi a murit la scurt timp după tratamentul aplicat. Un alt bărbat a reuşit să se dezlege şi cu ultimele puteri a ieşit în stradă unde a dat peste un echipaj de poliţie.

"Serviciul omoruri a fost sesizat prin dispeceratul 112 despre faptul că în incinta fostului spital de boli dermato-venerice se află un cadavru cu identitate necunoscută", a declarat Mihoci Marian, subcomisar Serviciul Omoruri.

Supravieţuitorii torturilor au fost duşi de urgenţă la spital. Unul dintre ei este în stare mai gravă, dar celălalt şi-a revenit aproape complet.

După 3 zile de căutări, atacatorii au fost prinşi de poliţişti, care s-au folosit de descrierile făcute de una dintre victime. Agresorii au fost reținuți şi au fost duşi la reconstituire. Ei urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel