Tonel Pop, trei acuzații grave, într-o singură zi, în spațiul public. Strategia pe care au aplicat-o și alți avocați celebri

Tonel Pop a apărut public în cazul Caracal, ca avocat al familiei Melencu, imediat după mediatizarea cazului. 

De-a lungul anilor, mai mulți avocați au devenit cunoscuți în spațiul public și, prin urmare, foarte bine cotați, după ce s-au identificat ca apărători în cazuri supramediatizate. 

”Mi se pare că exagerează și că folosește o strategie de câștigare a notorității. În acest scop, consider că face declarații controversate, scenarii. Cred că Baroul ar trebui să-și exprime părerea și mai consider că procurorii trebuie să facă ce au spus, adică să meargă în instanță pentru obstrucționarea justiției” consideră jurnalistul Val Vâlcu. 

Doar astăzi, avocatul Tonel Pop a lansat trei acuzații clare, cu subiect și predicat, în spațiul public: 

- ”procurorii m-au amenințat că-mi fac și mie dosar penal dacă nu fac ce vor dânșii” 

-  ”au fost activaţi toţi băieţii din presă pentru a face un curent de opinie împotriva mea, presa este activată cu acest mesaj”

- ”judecătorul care a dat această hotărâre - n.r. de aducere cu mandat a Monicăi Melencu- a fost informat - n.r.  de către procurorii, după cum a spus ulterior-  că aceste probe - biologice de la mamă n.r.- au fost DIS-TRU-SE” 

Sunt trei acuzații pe care le-a făcut doar astăzi în spațiul public Tonel Pop. În prima situație, potrivit celor declarate de către Felix Bănilă, procurorul-șef DIICOT, procurorii l-au chemat pe Tonel Pop, în calitate de avocat al familiei Melencu, la DIICOT, pentru a discuta de invitațiile trimise Monicăi Melencu, pentru a se prezenta să dea probe biologice. Tonel Pop a primit un fel de avertisment verbal de la avocați să nu mai obstrucționeze justiție, pentru că, în caz contrar, îl vor acționa în instanță. Dacă spui cuiva că-l vei acționa penal nu înseamnă că-l ameninți, ci că va răspunde conform legii. 

În a doua situație, Tonel Pop se prezintă ca o victimă a presei, neasumându-și probabil criticile la care se aștepta, fiind văzut, în urma declarațiilor făcute public, ca vinovat pentru situația creată astăzi în curtea familiei Melencu. 

Cu privire la ultima acuzație, Tonel Pop a avut un schimb de replici cu Oana Zamfir, la Antena 3, și a recunoscut că n-are dovada celor pe care le susține, dar știe el. Vezi AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel