Toader, dosar Lazăr. Herjeu: M-a străfulgerat! Țeapă, corupților!

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, precizează că nu a existat nicio ''eroare'' referitoare la ordonanţa de clasare din dosarul de candidatură al procurorului general, Augustin Lazăr.

"Simple precizări! Nu a fost şi nu este nicio eroare referitoare la ordonanţa de clasare din dosarul de candidatura a lui A. Lazăr", a scris Tudorel Toader miercuri seară pe Facebook.

El continuă cu întrebarea "cum se justifica o astfel de ordonanţă în dosar", adăugând că "în sfârşit aflăm şi 'justificarea' - a greşit grefiera care a multiplicat lucrările acestuia".

Ministrul reaminteşte că "tot o 'greşeală' a fost şi pe data de 20 martie 2018, atunci când grefiera a multiplicat Protocolul secret din 2009, l-a trimis la MJ fără ultimele două pagini care se 'lipiseră' la exemplarul trimis la CSM".

Radu Herjeu a făcut un comentariu vizavi de acest subiect.

”M-a străfulgerat! Nu-i așa că tot o grefieră a făcut dosarele achitaților ulterior Surupăceanu, Rușanu, Bârsan, Ponta, Scutaru, Orban etc, etc? Si tot o grefieră, sunt sigur, l-a trimis pe Gutău în pușcărie, deși era nevinovat! Pun pariu că grefiera a semnat și toate protocoalele secrete într-o pauză de cafea, plictisită de rebusuri! Și tot ea a dat ok-ul pentru ca serviciile și procurorii să afle ce vorbesc la telefon milioane de cetățeni! Se știe că grefierelor le place să tragă cu urechea. Tot ea, sunt sigur, ține la sertar sute de dosare sensibile, pentru că, zăpăcită cum o știe deja toată țara, a pierdut cheia.

Ce păcat că grefiera, nefiind magistrat, nu are nicio răspundere, așa că degeaba a modificat ciuma roșie legile justiției! Țeapă, corupților!”, a scris Radu Herjeu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel