Toader, discuții cheie cu un ambasador

Rodica Mitu / 09 ian 2019 / 21:48 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader și Hitoshi Noda
Tudorel Toader și Hitoshi Noda

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, s-a întâlnit cu Hitoshi Noda, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în România.

În data de 9 ianuarie, a avut loc, la sediul Ministerului Justiției, întrevederea ministrului justiției, prof. univ. dr. Tudorel Toader cu E.S. Hitoshi Noda, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în România, însoțit de Mayo Nishiike, Secretar I pe probleme politice.

Pe agenda discuțiilor au figurat probleme de interes reciproc, legate de contribuția Japoniei și a Băncii Mondiale la realizarea proiectului Cartierul pentru Justiție, statul de drept, preluarea de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene și reprezentarea României la cel de-al 14-lea Congres ONU pentru Prevenirea Criminalității și Justiția Penală, la Kyoto, în perioada 20-27 aprilie 2020.

Exprimându-și întreaga deschidere pentru consolidarea relațiilor bilaterale în domeniul justiției, Hitoshi Noda a urat României succes în acțiunile pe care le va întreprinde pe perioada exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene.

 

Vezi și: Orban, premierul opoziției. Dăncilă: "Am mai văzut premieri care s-au desemnat singuri"

VEZI ȘI: Rovana Plumb, replică în războiul cu Corina CrețuTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28