Titus Corlăţean, al treilea mandat la MONEYVAL. "Mă onorează pe deplin"

Titus Corlăţean, al treilea mandat la MONEYVAL
Titus Corlăţean, al treilea mandat la MONEYVAL

Senatorul PSD Titus Corlăţean a fost numit, pentru a treia oară la rând, reprezentantul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei/ Comisia pentru Afaceri Juridice și Drepturile Omului la MONEYVAL. 

"Am fost onorat să fiu desemnat în unanimitate, pentru un al 3-lea mandat consecutiv, ca reprezentat al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei/ Comisia pentru Afaceri Juridice și Drepturile Omului la MONEYVAL, comitetul de experți care acționează la nivel european, cu sprijinul SUA, Israel, FMI, Comisia Europeana, GAFI ( Grupul de Acțiune Financiară Internațională) etc., pentru monitorizarea fluxurilor de finanțare naționale și internaționale și respectiv contracararea riscurilor de finanțare a grupărilor teroriste și a spălării banilor murdari.

Documentele, rapoartele de evaluare privind statele membre și dezbaterile din cadrul MONEYVAL au caracter confidențial. Desemnarea mea pentru un nou mandat în această structură internațională mă onorează pe deplin și generează, în același timp, oportunități importante pentru România", a scris Titus Corlăţean pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel