EXCLUSIV  Titi Aur, glumă tare cu polițiști / „Obiceiul“ care strică imaginea instituției: Această atitudine ar trebui sancționată în interior / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Titi Aur, specialist în conducere defensivă, a comentat un „obicei“ frustrant pentru șoferii la care unii polițiști recurg atunci când sunt în trafic.

Titi Aur, specialist în conducere defensivă, a fost invitat la emisiunea DC Conducem, la DC News, unde a vorbit despre „obiceiul“ unor polițiști de a porni girofarul pentru a evita așteptarea la semafor, alături de ceilalți participanți la trafic.

„Frustrarea în trafic apare atunci când stai în aglomerație și autospecialele de poliție dau drumul la girofar pentru a trece prin intersecție, după care închid girofarul“, a spus Titi Aur.

„Pe timpul comunismului, când vedeai o mașină de poliție cu girofar, era vorba aia: Ah, a băgat bere în cutare loc. Asta era gluma“, a spus Titi Aur.

Foto: Agerpres

„Sunt mulți polițiști foarte politicoși, însă există și needucați. Polițistul needucat nu poartă centură, vorbește la telefon când conduce, stă cât stă în coloană, iar la un moment dat, când termină discuția la telefon, se plictisește și dă drumul la girofar, după care se strecoară și pleacă.

Este clar că nu era în misiune, este clar că este un nesimțit. Orice pădure are și uscături. Această atitudine ar trebui sancționată în interior, pentru că tu, cetățean, nu ai ce să-i faci, dar pe linia lor, internă, pentru astfel de situații, ar trebui să existe o pedeapsă.

Această situație, în afară de faptul că nu te mai determină să-i faci loc în alte cazuri, strică foarte mult imaginea și încredere instituției. Când pe mașină scrie „Siguranță și Încredere“ și polițistul face asta, nu este normal. Toți am trăit așa ceva. Instituția ar trebui să ia măsuri. Noi am putea face reclamații și să sperăm că ei își fac singuri curat în curte.

În rest, noi cetățenii nu putem decât să simțim acea frustrare că polițistul are sirenă și beneficiază de libertate“, a spus Titi Aur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel