Tineretul PDL îşi alege sâmbătă conducerea

razvan mustea
razvan mustea

Convenţiei Naţionale a Organizaţiei de Tineret a PDL, își va alege sâmbătă conducerea. Pentru funcția de președinte, singurul candidat este  deputatul de Vrancea Răzvan Mustea.

[caption id="attachment_70604" align="alignleft" width="150" caption="R[zvan Mustea"][/caption]Acesta candidează cu moţiunea intitulată "Tinerii-forţa dreptei". Tot câte un singur candidat există şi la funcţiile de prim-vicepreşedinte şi secretar general, fostul europarlamentar Alexandru Nazare, respectiv Darius Cristian Pintilie. Actualul preşedinte, Cristian Hriţuc nu candidează deoarece a ajuns la vârsta de 35 de ani, vârsta maximă pentru apartenenţa la organizaţie. Nici secretarul general în funcţie, europarlamentarul Elena Băsescu nu şi-a depus o nouă candidatură.

Alegerile de astăzi pun capăt interimatului lui Hriţuc ce a preluat şefia organizaţiei după ce Monica Iacob-Ridzi s-a retras ca urmare a scandalului în care a fost implicată ca ministru al Tineretului şi Sportului.

La Convenția tinerilor PDL participă și greii partidului: Emil Boc, Roberta  Anastase, Elena Udrea, Anca Boagiu, Daniel Funeriu și Valerian Vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel