EXCLUSIV  TikTok, adevăratul pericol ascuns în spatele aplicației. Nu conținutul e problema mare. Ambasadorul Zuckerman, informații din SUA: România știa

foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ

Excelența Sa Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA în România, a explicat marele pericol din spatele aplicației TikTok. 

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Excelența Sa Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA în România, despre interzicerea TikTok. 

”TikTok va fi interzis în SUA?” a întrebat Bogdan Chirieac. ”Sper că da, sper să fie interzis și-n România, acum discută” a răspuns Adrian Zuckerman, care adaugă că șeful ANCOM ”nu cred că înțelege bine problema”. Acesta a lămurit că problema nu e numai ce se publică pe TikTok: ”Problema și mai mare e furtul de informații. Odată ce intri în aplicația lor, au acces la telefonul tău și pot să vadă cât vor acolo”. 

”E o informație cu totul deosebită. Faptul că ai aplicația și o deschizi, îți poate citi integral tot ce ai pe telefon?” a întrebat Bogdan Chirieac. ”Așa mi s-a spus” a răspuns ferm Excelența Sa Adrian Zuckerman. 

Fostul ambasador al SUA în România a completat: ”Trebuie să spun că România știe asta de un an, doi. ANCOM a spus atunci că trebuie interzis din acest motiv, iar SRI a validat. Nu pentru că influențează conținutul într-un fel lumea, mai ales copiii, ci pentru furtul informațiilor”. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel