Theodor Paleologu, pentru Traian Băsescu: Să mai împrospăteze puţin anturajul

Un fost membru marcant al PDL consideră că Traian Băsescu este un luptător, un om neînfricat, care poate juca un rol important în politică și după plecarea de la Cotroceni, dar care "ar trebui să mai împrospăteze puțin anturajul".

Deputatul Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii, a afirmat, luni, la RFI, că fostul președinte Traian Băsescu are meritul că a reușit să țină PSD-ul departe de Putere, precum și demararea curăţeniei pe care o vedem acum a clasei politice, dar și ancorarea foarte clară la Vest.

De asemenea, fostul membru al PDL, Theodor Paleologu, a mai susținut: Traian Băsescu "e un mare luptător şi cred că poate juca un rol important (...). Îmi doresc chiar să fie o voce audibilă, distinctă, care să spună adevăruri importante, pentru că el în fond în asta a excelat, în a spune nişte adevăruri (...). Este un luptător, este un om neînfricat, aş spune şi un om care spune adevărul. Deci din punctul ăsta de vedere, m-aş bucura să fie cât se poate de activ, dar să înţeleagă din greşelile pe care le-a făcut. Dacă Traian Băsescu nu înţelege că anumite greşeli au fost săvârşite şi nu trebuie persistat în ele... Dânsul a spus că a dat-o în bară cu anumite persoane, l-aţi auzit sâmbătă. Păi dacă a dat-o în bară cu anumite persoane, n-are rost să se încăpăţâneze s-o dea în bară la nesfârşit cu aceleaşi persoane, trebuie să mai împrospăteze puţin anturajul", este recomandarea pe care Paleologu i-o face lui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel