Teodorovici, nemulțumit de ANAF: Stăm până vom fi schimbați!

Alexandru Ichim / 03 mai 2019 / 14:02 Salveaza PDF Comentarii
Eugen Teodorovici
Descriere foto: Eugen Teodorovici

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, se arată nemulțumit de activitatea pe care o are șeful ANAF-ului și spune că obligația instituției este să crească. 

”Sarcina pe care o are orice șef al ANAF-ului este aceea de a colecta, de a restructura, de a reforma sistemul, așa cum am spus la momentul în care a fost numit, la fel cum am spus și la momentul numirii șefului anterior. Și am să spun de fiecare dată obiectivele pe care un șef al ANAF trebuie să le aibă zi de zi în vedere. În ceea ce privește partea de colectare, categoric putea să fie mult mai bună. Nu pot să mă declar mulțumit și am să spun ori de câte ori lucrurile stau în această situație, nu am să spun altfel decât situația reală. Stăm, stăm până când vom fi schimbați.

Știți foarte bine că urmează o modificare bugetară care se face după primul semestru și trebuie să știm exact obligațiile care rămân în planul de colectare pe care îl are impus de ministrul de Finanțe, știți foarte bine, că am spus că pe lângă cele 28 de procente pe care ANAF-ul trebuie să le colecteze, obligația ANAF-ului este de a aduce 30%. Obligația ANAF-ului este să crească. România are nevoie de bani, pentru a face și mai multe”, a precizat presei ministrul Eugen Teodorovici. 

Premierul Viorica Dăncilă a semnat, pe data de 3 ianuarie, Decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienţă în mediul privat, în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat.

Vezi și: Viorica Dăncilă: Iohannis ne pune multe piedici! Referendumul nu este important


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28