Viorica Dăncilă: Iohannis ne pune multe piedici! Referendumul nu este important

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dancila a făcut noi declaraţii legate de restructurarea Guvernului, dar şi despre referendumul care va avea loc pe 26 mai.

"Majoritatea a fost demonstrată la vot. Cum președintele ne pune din ce în ce mai multe piedici, chiar dacă ar trece prin Guvern remanierea, am putea intra într-un blocaj pentru că putem avea surpriză ca preşedintele să nu numească sau să conteste. Acum avem miniştri interimari şi putem funcţiona. Așteptăm motivarea respingerii celor trei propuneri", a spus Viorica Dăncilă.

Propuneri ministere


"Suntem Guvern politic şi este normal să discutăm ce propuneri vom face. Preşedintele trebuie să ne dea motivarea respingerii pentru că oportunitatea unor alegeri, unor miniştri îi revine premierul. El răspunde pentru buna funcţionare a Guvernului. Vreau să văd dacă sunt motive legate de legalitate, nu de oportunitate sau de lista de pregătire a cuiva", a mai spus premierul.

"Pentru mine, nu este important referendumul"

"Hotărârea de a merge sau nu la referendum o vom lua în CExN. Pentru mine, important acum nu este referendumul, ci alegerile europarlamentare, este important să avem un scor cât mai bun pentru a trmite cât mai mulţi europarlamentari în PE, mai ales că ştiu cât de important este să ai europarlamentari care să fie implicaţi şi să apere România", a declarat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel