Teodor Meleșcanu, clipe de reculegere la Arad, la mormântul părinților săi

Prezent la Arad, Teodor Meleșcanu spune că va fi un președinte al tuturor românilor și a afirmat că unul din obiectivele sale este să facă instituțiile și puterile statului să lucreze.

VEZI ȘI: Firea, imagine FABULOASĂ din intimitatea sa-FOTO în articol

"Un președinte al tuturor românilor înseamnă un președinte care este capabil să adune în jurul lui pe toți cei care pot contribui la rezolvarea problemelor cu care se confruntă România. Un președinte 'dirijor', aș spune eu, care să armonizeze interesele diverselor categorii sociale, astfel încât să ajungem la esență, adică la interesele naționale pe care trebuie să le promovăm cu toții", a afirmat Teodor Meleșcanu, la o întâlnire cu un grup de susținători.

"Am spus de la bun început că unul din obiectivele mele fundamentale este să fac instituțiile statului și puterile statului să lucreze, fără ca una să intervină asupra celeilalte. Acesta este un principiu care ține de democrație și, din punctul meu de vedere, justiția trebuie să se facă la Tribunal, nu la televizor și nu prin declarații politice", a susținut Teodor Meleșcanu.

Acesta a mai afirmat că Arad este orașul în care a învățat "valorile fundamentale ale oamenilor din Ardeal, respectiv cinstea, respectul pentru lucrul bine făcut, onestitatea și mai ales păstrarea cuvântului dat".

"Pe mine, Aradul m-a format ca om și din acest punct de vedere Aradul va rămâne pentru mine sub sintagma 'acasă'. Și, dacă mă întreabă cineva unde este 'acasă' pentru mine, vă pot spune că, pe lângă multe altele, Aradul este și locul unde se odihnesc părinții mei, la mormintele cărora m-am recules și astăzi", a declarat pentru AGERPRES Teodor Meleșcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel