Telekom, Trio SIM compatibil 4G, în exclusivitate în România

Telekom România, brandul sub care s-au reunit Romtelecom şi Cosmote, aduce în România Trio SIM-ul, concept care nu a existat până acum pe piaţa locală de telefonie mobilă.

Telekom România anunță disponibilitatea Trio SIM-ului compatibil 4G, în exclusivitate pe piața locală: "Telekom Romania continuă eforturile de simplificare a experienței utilizatorului, în contextul procesului de rebranding", se spune într-un comunicat al companiei.

Trio SIM-ul este o cartelă SIM personalizată care poate fi folosită fie ca SIM standard, nanoSIM sau microSIM, în funcție de telefon.

Acest design elimină necesitatea utilizatorului de a solicita în magazine ajustarea cardurilor – de acum înainte, tot ce au de făcut utilizatorii este să parcurgă cu atenție instrucțiunile și să decupeze cartela SIM la dimensiunea potrivită pentru slot-ul telefonului: standard, micro sau nano.

De la introducerea sloturilor pentru nanoSIM-uri în smartphone-uri, atât utilizatorii, cât și comercianții s-au confruntat cu incompatibilitatea cartelelor SIM potrivite cu noile telefoane, iar noul Trio SIM rezolvă acest aspect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel