Ștefănescu-Vijulie, ceartă în direct la Antena 3: Ați luat pastile? Răzvan Dumitrescu: Opriți-vă, pentru numele lui Dumnezeu

Codrin Ștefănescu s-a certat în direct la Antena 3 cu liberala Violeta Vijulie. În dialog a intervenit și moderatul Răzvan Dumitrescu, el nemaisuportând să vadă că toate subiectele sunt exploatate politic. 

Totul a pornit de la măsurile împotriva pestei porcine. Iată dialogul care a avut loc la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3: 

Codrin Ștefănescu: Domnul Mina de la Agrostar și ministrul nostru au explicat în ce constă aceastsă boală și cum se transmite. Nu există antidot pe planetă pentru această boală. Luăm doar măsuri. Guvernul a luat măsuri de despăgubire și se va face un mercurial pentru toți cei cărora li s-au luat porcii din curte, inclusiv pentru ferme. Repet, nu există antidot.

Violeta Vijulie: Dar există prevenție ! Iar Guvernul n-a făcut nimic, decât l-a avertizat pe fiul domnului Dragnea.

Codrin Ștefănescu: Opriți-vă, doamnă ! Pentru numele lui Dumnezeu, vorbiți acasă cu bărbatul dumneavoastră. Sunteți agasantă, doamnă !

În discuție a intervenit și Răzvan Dumitrescu:

"Opriți-vă pentru numele lui Dumnezeu! E chiar prea mult. Prea mult vă doriți sa speculați politic absolut totul," a spus moderatorul emisiunii. 

Violeta Vijulie a continuat: "E vorba despre a apărea interesele fermierilor români și ale românilor, în general."

Codrin Ștefănescu a intervenit din nou: "Doamnă, vă roagă moderatorul să vă opriți. Ați luat ceva? Ați luat medicamente înainte de emisiune? Vă roagă tot platoul, vă roagă moderatorul să vă opriți. Opriți-vă! Doamne, Dumnezeule !" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel