TAROM, după scandalul din avion cu debarcarea unei pasagere: Nimeni nu-şi doreşte să-şi înceapă ziua de muncă scuipat

Tarom
Tarom

TAROM a reacționat în urma scandalului din avion cu debarcarea unei pasagere. 

Peste 150 de călători, printre care mulţi copii, au asistat la evacuarea unei familii de la bordul avionului. Scandalul a început după ce o femeie din Maroc, care călătorea împreună cu soţul şi fiul ei, a scuipat şi jignit o însoţitoare de bord.

”Referitor la debarcarea pasagerei înainte de zborul spre Cairo, facem următoarele precizări: regretăm cele intâmplate, dar nu putem să nu respectăm reglementările europene sau permite unui pasager să pună în pericol siguranţa şi securitatea celorlalţi pasageri.

Ieşirile de urgenţă sunt folosite pentru situaţii care cer evacuarea aeronavei în cel mai scurt timp. Prin urmare, pasagerii care stau lângă acestea trebuie să vorbească limba engleză sau română, să asiste echipajul de cabină în timpul unei evacuări de urgenţă, să înţeleagă comenzile şi să ofere informaţii echipajului şi celorlalţi pasageri în timpul evacuării, să fie apţi fizic pentru a putea deschide ieşirea de urgenţă şi asista ceilalţi în timpul unei evacuări, să evalueze zona şi să îşi dorească să îi ajute pe ceilalti pasageri să se îndepărteze de aeronavă. Acestor pasageri li se face un briefing special înainte de zbor, care trebuie înteles.

Pasagera nu putea înţelege sau vorbi nici română, nici engleză

În cazul de faţă, pasagera nu putea înţelege sau vorbi nici română, nici engleză, locul nu-i fusese alocat şi a refuzat să se identifice. Bagajele personale au fost depozitate sub scaunul din faţă, lucru interzis. Echipajul de cabină a acţionat conform procedurilor şi a rugat-o să se mute pe un alt loc. Pasagera nu a avut o atitudine adecvată (a scuipat echipajul de cabină) şi au fost chemaţi agenţii de securitate. Cu siguranţă nimeni nu-şi doreşte să-şi înceapă ziua de muncă scuipat, doar pentru că solicită ca regulile de securitate să fie respectate. Lipsa cooperării cu echipajul de cabină la sol poate degenera în timpul zborului şi nu dorim să ne asumăm riscuri inutile şi aterizări de urgenţă. Medicii chemaţi nu au identificat probleme medicale deosebite. Pentru călătorii liniştite şi sigure, vă rugăm să respectaţi echipajul şi ceilalţi pasageri. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a transmis TAROM

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel