Tarom, din nou probleme tehnice la aeronave

Cristian Oprea / 29 aug 2017 / 16:27 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Două de zboruri ale companiei aeriene TAROM către Iași au avut, marți, întârzieri de peste trei ore, din cauza reapariției problemelor tehnice. Defectarea avioanelor este a zecea problemă tehnică dintr-o serie care a fost înregistrată numai în această lună.

Compania TAROM informează că astăzi, 29 august 2017, din cauza unor probleme tehnice apărute la două aeronave, următoarele curse vor avea întârzieri de aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este vorba de cursele ROT 157/8 Iaşi – Tel Aviv – Iasi și ROT 395/6 Iaşi – Luton - Iaşi;

Pasagerilor li se va asigura asistenţã la sol conform Regulamentului EC 261/2004, potrivit unui anunț de presă al companiei.

Aceasta este a zecea problemă tehnică în ultima lună.

- 27 august - zborul de la București spre Viena a avut o întâziere de aproximativ patru ore din cauza unei probleme apărute la aeronava de tip B737-300.

- 25 august, zborurile întârziate de la București spre Timisoara si Belgrad. "Evenimente de natura tehnica survenite inopinat", a informat compania.

-21 august, cursa Timișoara-București, întârziere de șase ore, probleme apărute la aeronava ATR.

-14 august, zborul București – Belgrad, întârziere din cauza verificărilor făcute la radarul meteo.

-10 august, zboruri anulate Paris-București și București-Bruxelles din cauza nesiguranței privitoarte la funcționarea unui sistem de automatizare al zborului.

-8 august, decolare întârziată a unei aeronave pe ruta Timișoara- București din cauza indicațiilor neuzuale ale unui senzor de temperatură.

- 7 august, o aeronavă de tip ATR 42, pe ruta Salonic – București nu a mai decolat din cauza unor disuncționalități. Pasagerii au fost preluați de altă aeronavă.

- 4 august, zbor întârziat cu două rute pe ruta București Praga din cauza unor indicații anormale ale unui senzor.

- 3 august, întârzieri ale zborurilor Paris- București și București -Bruxelles din cauza unor verificări tehnice suplimentare.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27