Tarom, din nou probleme tehnice la aeronave

Două de zboruri ale companiei aeriene TAROM către Iași au avut, marți, întârzieri de peste trei ore, din cauza reapariției problemelor tehnice. Defectarea avioanelor este a zecea problemă tehnică dintr-o serie care a fost înregistrată numai în această lună.

Compania TAROM informează că astăzi, 29 august 2017, din cauza unor probleme tehnice apărute la două aeronave, următoarele curse vor avea întârzieri de aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este vorba de cursele ROT 157/8 Iaşi – Tel Aviv – Iasi și ROT 395/6 Iaşi – Luton - Iaşi;

Pasagerilor li se va asigura asistenţã la sol conform Regulamentului EC 261/2004, potrivit unui anunț de presă al companiei.

Aceasta este a zecea problemă tehnică în ultima lună.

- 27 august - zborul de la București spre Viena a avut o întâziere de aproximativ patru ore din cauza unei probleme apărute la aeronava de tip B737-300.

- 25 august, zborurile întârziate de la București spre Timisoara si Belgrad. "Evenimente de natura tehnica survenite inopinat", a informat compania.

-21 august, cursa Timișoara-București, întârziere de șase ore, probleme apărute la aeronava ATR.

-14 august, zborul București – Belgrad, întârziere din cauza verificărilor făcute la radarul meteo.

-10 august, zboruri anulate Paris-București și București-Bruxelles din cauza nesiguranței privitoarte la funcționarea unui sistem de automatizare al zborului.

-8 august, decolare întârziată a unei aeronave pe ruta Timișoara- București din cauza indicațiilor neuzuale ale unui senzor de temperatură.

- 7 august, o aeronavă de tip ATR 42, pe ruta Salonic – București nu a mai decolat din cauza unor disuncționalități. Pasagerii au fost preluați de altă aeronavă.

- 4 august, zbor întârziat cu două rute pe ruta București Praga din cauza unor indicații anormale ale unui senzor.

- 3 august, întârzieri ale zborurilor Paris- București și București -Bruxelles din cauza unor verificări tehnice suplimentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel