Tarom, curse reluate. Programul noilor zboruri

TAROM
TAROM

Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş a anunţat, vineri, că Tarom va relua cursele spre Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Bucureşti, începând din luna noiembrie, cu două plecări şi două sosiri săptămânale.

Pe ruta Bucureşti - Târgu Mureş se va pleca în fiecare joi şi duminică, la ora 21,20, cu aterizare la ora 22,30, iar pe ruta Târgu Mureş - Bucureşti vor pleca în fiecare vineri şi luni, cu decolare la ora 5,40 şi aterizare la ora 6,50.

"Între 23 decembrie şi 6 ianuarie cursele vor fi suspendate din cauza sărbătorilor. Conexiunea cu capitala ţării este o rută mult dorită în regiune deoarece infrastructura existentă nu permite accesul rapid pe căile rutiere. Mai mult, datorită faptului că Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti este un 'hub' pentru compania aeriană Tarom, legătura nouă va permite pasagerilor să efectueze transferul către zboruri pentru alte destinaţii. Avioanele vor fi de tip ATR 42-500 care pot transporta 48 de pasageri cu o viteza de croazieră de 550 km/oră", informează Aeroportul Transilvania Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.

Potrivit comunicatului, ruta nouă către Bucureşti se alătură celor existente către Budapesta, Dortmund, Londra şi Memmingen, devenind a cincea destinaţie de pe Aeroportul Transilvania.

Conducerea Aeroportului Transilvania mai susţine că introducerea noilor curse rămâne un obiectiv important, adăugând că poartă discuţii şi cu alte companii aeriene despre deschiderea a mai multor rute noi.

În anul 2015, Tarom a decis suspendarea curselor Bucureşti-Târgu Mureş motivând lipsa pasagerilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel