TAROM a REVOLTAT internauții cu o OFERTĂ

TAROM a publicat o ofertă pe Facebook prin care soția și copiii beneficiază de 50% reducere pe anumite rute, dacă plătește soțul, ceea ce a revoltat internauții. 

Iată oferta: 

(w670) 

Iată ce au scris utilizatorii nemulțumiți de ofertă: 

”Vedeti, bai Tarom, de-asta va mananca pe voi falimentul. Asteptati sa calatoreasca doar 'familia' in care plateste doar barbatul. Ca si cand femeia si copiii sunt de rangul doi. Ar trebui sa si inventati o clasa sub-economica pentru ne-barbati. Doar barbatii albi sau si imigrantii? Doar etnicii romani? Doar ortodocsii? Doar cu verigheta sau fara? Stiti, statistic, cei mai multi traditionalisti traiesc in saracie, deci nu merg cu avionul. Stiti cine merge, totusi, cu avionul? Familiile moderne - parinti singuri, parinti divortati, copii crescuti de fratii mai mari, copii cu bunici ai caror parinti sunt plecati la munca si altii asemenea. Aah, nu stiati? Pai poate pentru ca nu merg cu Tarom. De unde si securea falimentului.”

”Orice echipă de Marketing poate face erori, nu este sfârșitul lumii. Recomandarea mea pentru voi, TAROM, este să ștergeți această postare și să veniți cu una gândită mai bine, mizând pe faptul că ați ascultat comunitatea de pe Facebook și ați creat o ofertă adaptată cerințelor acestora. Va ieși o formă chiar apreciată de comunicare. Baftă pe viitor la campanii mai bine gândite.”

”TAROM daca vreau sa calatoresc pe aceasta ruta impreuna cu partenerul meu (familie formata din persoane de acelasi sex) beneficiem de oferta? Ori este dedicata doar familiilor heterosexual-traditionale?”

”Si daca plateste sotia? Ii cereti o procura din partea sotului? O oferta mai apropiata de timpurile actuale nu ati gasit?”

”Nu doar avioanele voastre sunt învechite ci și marketingul! Și dacă plătește soția nu se beneficiază de această ofertă? Tarom, postarea voastră a fost acum 2 ore, până acum trebuia să vă cereți scuze și să reveniți asupra textului, lipsă totală de profesionalism.”

Și astfel de mesaje au continuat pe Facebook, fără un răspuns din partea TAROM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel