Tarifele de pe litoral nu se majorează din 1 august, susţine Asociaţia Litoral-Delta Dunării

mamaia
mamaia

Tarifele de cazare de pe litoral nu cresc începând cu 1 august, conform reprezentanților Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, fiind în acest moment aceleaşi cu cele înregistrate la jumătatea lunii iulie, deoarece această perioadă nu reprezintă un prag de vârf al sezonului de vară.

"Recomandăm în continuare turiştilor români să achiziţioneze vacanţele pe litoral şi în România prin agenţiile de turism membre ANAT, pentru a beneficia de cele mai bune tarife”, spune preşedintele Asociaţiei, Corina Martin.

Ea precizează că tarifele practicate în prezent se menţin la acelaşi nivel cu cele de la jumătatea lunii iulie, urmând să înceapă să scadă treptat de la jumătatea lunii august, intrând în vigoare programul pentru sezon intermediar "Zile gratuite de vacanţă", între 15 şi 31 august, iar apoi programul de extrasezon "Litoralul pentru toţi", pentru perioada 01 septembrie - 15 octombrie, scrie Mediafax.

De asemenea, pentru a beneficia de tarife reduse la unele dintre punctele de atracţie de pe litoral, reprezentanţii asociaţiei le recomandă turiştilor să achiziţioneze cardul de atracţii Constanţa City Pass. "Acesta oferă reduceri de 25 la sută pentru accesul la Acvariu, Delfinariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Aqua Magic şi două călătorii cu autobuzele supraetajate, precum şi excursiile de o zi în zona Dobrogea, care pot fi achiziţionate prin recepţiile hotelurilor şi prin agenţiile de turism membre ANAT din ţară şi de pe Litoral”, mai spune Corina Martin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel