Târguri de Moși. Programul celor două evenimente

Târg de Moși
Târg de Moși

Cand se lasa luna lui Florar peste Bucuresti, reinvie o traditie veche de sute de ani, Targul Mosilor la care este invitata toata suflarea orasului. Anul acesta, traditionalul Targ de Mosi de la Gradina cu Artisti poate fi vizitat in weekendul 18 – 19 mai, in Parcul Kiseleff si pe 25 – 26 mai, in Gradina Icoanei iar intrarea este libera.

Targul de Mosi asaza cu grija traditia in contemporan: targovetii care pe vremuri isi strigau in gura mare marfa la sosea acum stau la povesti cu tine, in mare tihna, despre produsele si serviciile lor. Si unde mai pui ca au o si mai imbelsugata tabla de materii: Tricouri pictate. Turta dulce delicioasa. Margele. Hainute vesele. Pictura cu henna. Codite impletite cu ata colorata. Accesorii vintage. Cosmetice naturale. Jucarii lucrate de mana. Pictura pe lut. Decoratiuni pentru toate gusturile. Flori. Cercei.

Avem la Targul de Mosi fel de fel de ateliere, pentru ca toti cei mici sa plece acasa cu ceva nou invatat: muzica, pictura pe orice se poate imagina, modelaj in lut, impaslit lana, iar pentru domnite impletim zilnic codite cu ata colorata, aducem mestera arta a tatuajelor cu henna de peste mari si tari si facem coronite din cele mai frumoase flori de sezon.

(w670)

Si, pentru a recrea cat mai fidel atmosfera balciurilor de odinioara, pe 25 – 26 mai aducem si spectacol de circ cu Parada in fiecare seara, de la ora 18:00 iar duminica, de la 13:00, dansam swing ca pe vremuri cu Bucharest Swing Dance Society, se arată în comunicatul remis DCNews.

Vezi și: Carmen Dan: Vom depăși bariera Schengen

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel