Târgul de Turism al României, startul ofertelor de vacanță

târgul_de_turism_al_româniei
târgul_de_turism_al_româniei

Cei care primăvara simt dor de ducă, pot face acum primul pas. La Târgul de Turism al României – ediția de primăvară, organizat la ROMEXPO, în perioada 14-17 martie, pot alege destinații turistice interne și internaționale pentru sezonul estival și de iarna ale acestui an, cu discount-uri de până la 30%.

Autor: Laura Galescu

La Târgul de Turism al României vor fi prezentate atât oferte avantajoase de vacanță, cât și bilete de avion sau asigurări de călătorie. În cele 6 pavilioane destinate evenimentului, vor participa peste 250 firme, din 25 de țări și peste 50 de zone turistice din România, iar ofertele promovate vor viza turismul cultural, rural și de business, turismul de tratament, destinații exotice, croaziere, turismul de aventură sau pelerinaje culturale. Pe lângă acestea vor fi promovate și programe noi, ca city break-uri în țară, pachete destinate seniorilor, tabere pentru copii sau circuite exclusiviste.

De asemenea, firmele prezente la ROMEXPO vor pregăti pentru toți vizitatorii concursuri cu premii importante, alături de un program de activități artistice.

Târgul de Turism al României, organizat la ROMEXPO este cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului și reuneste anual, în două ediții, elita firmelor de profil atât din țară, cât și din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel