Urmărește emisiunea live


Tandemul Sava - Piedone, motiv de ironii acide pe Internet

Tandemul Răzvan Sava – Piedone, care s-a aruncat în luptă pentru primăria Sectorului 4 a ajuns motiv de ironii acide pe Internet. Parteneriatul dintre liberalul Sava și controversatul Piedone a fost taxat pe rețele de socializare printr-o caricatură care a devenit virală. Acesta îl ilustează pe liberalul Răzvan Sava ca pe o marionată în mâinile lui Piedone cu textul - E un risc pe care nu ni-l putem permite.

Răzvan Sava este primarul interimar al Capitalei și totdată candidatul PNL la primăria Sectorului 4.. Deși, atât Vasile Blaga, cât și Alina Gorghiu, copreședinți ai partidului, au declarat că este inadmisibilă susținerea lui Piedone pentru candidatul lor la Sectorul 4, Răzvan Sava continuă să se plimbe de mână cu acesta prin parcurile din sector.

Surse din cadrul PNL susțin că în filialele din țară este o mare nemulțumire deoarece conducerea partidului le-a impus criterii de integritate și, în acest fel, oameni vechi din partid, dar care sunt implicați în dosare penale aflate în diverse stadii, nu au mai putut candida. În schimb, Piedone, trimis în judecată în dosarul Colectiv, se plimbă de mână cu Răzvan Sava, ignorând total conducerea partidului. Mai mult decât atât, Sava pare să nu fie amenințat cu excluderea din PNL pentru că ignoră o decizie a partidului.

[citeste si]

Nu se știe încă ce a dat Sava în schimbul susținerii lui Piedone. Se pare că liberalul Razvan Sava i-ar fi oferit lui Piedone la schimb, printre altele, sustinere pentru lista de consilieri a PPU, pe care acesta candidează, după ce instanța i-a respins candidatura la Primăria Sectorului 4 din cauza falsificării listelor de semnături. Sava a infirmat pe Facebook, dar până și liberalii sunt sceptici când e vorba de declarațiile primarului interimar care a devenit stat în stat în partid și care a decis să arunce la coș criteriile de integritate anunțate cu surle și trâmbițe de PNL.

O altă temere a liberalilor este faptul că de numele lui Piedone este legat de al tragediei din clubul Colectiv, acolo unde au murit 64 de tineri în chinuri groaznice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel