Tânără bătută brutal pe stradă și strânsă de gât de iubit, salvată de un jandarm

Bătaie între studenți Cluj-Napoca
Bătaie între studenți Cluj-Napoca

O tânără care era strânsă violent de gât și lovită de către iubit, pe o stradă din Dej, județul Cluj, a fost salvată de un jandarm. Jandarmul se întorcea de la fotbal și a observat cearta dintre cei doi.

Sergentul major Darius Biriș are 23 de ani și lucrează în Jandarmeria Cluj de 1 an și 3 luni.

Sâmbătă, jandarmul se întorcea de la un meci de fotbal cu prietenii când în zona Pieței Bobâlna din Dej a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuție aprinsă cu o tânără.

Jandarmul, aflat pe celălalt trotuar, a oprit mașina pentru că discuția dintre cei doi degenerase, iar tânăra cerea ajutor, în timp ce bărbatul o strângea violent de gât.

Bărbatul era cunoscut ca fiind violent

„În acel moment, Darius a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a lovit-o cu pumnul în față pe tânăra, care a căzut inconștientă pe trotuar. Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească, încercând fără succes să fugă, iar după o cursă de câțiva metri, Darius l-a prins și l-a imobilizat. Darius l-a pus la pământ pe agresor, iar cu cealaltă mână a sunat la SNUAU 112 unde a cerut sprijinul unui echipaj de poliție. În doar câteva minute, după sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, cunoscut se pare pentru antecedentele sale”, spun jandarmii clujeni.

Aceștia publică și discuția ulterioară a jandarmului cu fata: „Îți mulțumesc frumos pentru aseară” - „Cu drag! Nu am făcut nimic ieșit din comun...”, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel