Tânăr, despre părinții care au ieșit la mitingul PSD: Vă fac de rușine

Dinu Sovea, un tânăr, a scris un text vizavi de mitingul PSD. 

Este vorba despre o postare despre părinții care au ieșit în Piața Victoriei.

”Draga Sovea Catinca si scump Sovea Vasile, va amintiti cum in 1998, adica acu exact 20 ani, v-am mintit ca merg la tara la prietenul meu Florin si am mers doua zile la mare? Va amintiti cum m-ati pedepsit? Nu? Va amintesc eu. M-ati scos in p#ța goala in fata blocului si m-ati umilit in fata tuturor vecinilor si in fata trecatorilor. Ati zis ca v-am facut de ras si ca m-ati educat degeaba timp de 11 anisori.

Scumpii mei parinti, ati zis ca mergeti la unchiul Petru la Giurgiu si va intoarceti Duminica seara. V-am vazut la televizor, la protestul PSD. Ca sa nu cautati scuze, am atasat si poza. Uitati ca roata se intoarce si va scot acum eu pe voi in fata tuturor sa va fac de rusine. V-am explicat, atatia ani la rand, ca voi mai aveti de trait putin... si asta nu va da dreptul sa scoateti la licitatie viitorul meu, al nepotilor vostri si al tuturor tinerilor din Romania, dupa care sa puneti mainile pe piept, nepasatori, ranjind cu cinism din sicriul ce va va duce departe de viata mizera pe care ne-ati lasat-o mostenire. Si mai trist este ca dupa ce intrati in mormant, voi veti continua sa votati, ca multi alti morti ce apar pe listele electorale. Daca voi pentru 12 ani de educatie, in van cum ziceati voi, m-ati scos dezbracat in strada... eu cum sa va pedepsesc dupa ce v-am educat degeaba 31 de ani?

Asa ca Vasilica si Catincuta, ramaneti la unchiul Petrica, daca nu vreti sa va scot in c#rul gol pe strada la intoarcere. Ca oricum, in baza celor pe care ii votati, tot in c#rul gol erati daca nu aveam eu grija de voi.

Cu drag, fiul vostru, Dinu!”, a scris Dinu Sovea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel