Tăieri salarii. Codrin Ştefănescu: Asta vor face. Fără milă sau scrupule!

Codrin Ștefănescu FOTO AGERPRES
Codrin Ștefănescu FOTO AGERPRES

Codrin Ştefănescu critică dur anunţul făcut de către Lodovic Orban, cel care a declarat că ia în calcul trimiterea în şomaj tehnic a unor categorii de bugetari.

 

"Deci vor tăia salariile bugetarilor. Restul explicaţiilor sunt doar politică şi vrăjeală cât cuprinde. Sunt doar minciuni ca să nu se enerveze toată suflarea omenească. Fără milă, scrupule şi fără nicio logică!", a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Ce a declarat Ludovic Orban

Ludovic Orban a lansat varianta trimiterii în şomaj tehnic a unor bugetari. "Ne-am gândit la un mecanism pe care îl vom introduce într-o reglementare, care ţine oarecum şi de o evitare a riscului de răspândire a virusului, un mecanism relativ simplu, în care împărţim angajaţii, să spun, în două. Angajaţii sunt gândiţi în cele două părţi egale, fiecare parte să poată să menţină funcţionalitatea instituţiei publice, şi jumătate din angajaţi lucrează 15 zile, restul de 15 zile urmând să fie într-o formă de şomaj tehnic, plătiţi la fel cum se plăteşte şomajul tehnic, cu 75%. Restul de 15 zile vin la muncă ceilalţi care au stat în şomaj tehnic perioada respectivă. Ăsta este mecanismul pe care l-am gândit", a declarat Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel