Sute de vizitatori la expoziţia de tehnică şi echipamente militare organizată în Parcul Crâng

Sute de persoane au vizitat duminică o expoziţie de tehnică şi echipamente militare organizată de Garnizoana Buzău cu prilejul Zilei Armatei Române.

Totodată, pe aleile din Parcul Crâng, au fost prezentate oferta educaţională a Ministerului Apărării Naţionale, o expoziţie de carte a Editurii Militare, precum şi un concert al Muzicii reprezentative a Diviziei 2 Infanterie 'Getica' şi al invitaţilor săi.

Au mai concertat elevi ai Liceului de Arte 'Margareta Sterian' şi Ansamblul de dansuri populare 'Balada' al Liceului Tehnic Buzău.

"Anul acesta, acţiunile legate de sărbătorirea Zilei Armatei Române se vor derula pe parcursul a mai multor zile pentru a avea timpul necesar să împărtăşim publicului larg toate bucuriile legate de acest eveniment", a declarat, pentru AGERPRES, comandantul Diviziei 2 Infanterie "Getica", general-maior Gheorghiţă Vlad.

În perioada 21 - 24 octombrie, în Parcul Crâng, vor avea loc concerte ale Muzicii reprezentative a Diviziei 2 Infanterie 'Getica', precum şi o paradă a costumelor de epocă, pentru ca pe 25 octombrie să se desfăşoare o ceremonie militară cu depunere de coroane şi jerbe de flori, la Cimitirul Eroilor din municipiul Buzău, culminând cu o ceremonie de retragere cu torţe, pe itinerarul Piaţa Daciei - Comandamentul Diviziei 2 Infanterie 'Getica'. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel