Suspiciune de mită la BAC in Năvodari

bacalaureat 2013
bacalaureat 2013

Mai mulți elevi și profesori de la Liceul ”Lazăr Edeleanu” din Năvodari au fost audiați de ofițerii anticorupție, după ce a existat o plângere că unii elevi ar fi strâns bani pe care i-ar fi dat supraveghetorilor ca să îi lase să copieze la bacalaureat, potrivit Mediafax.

Autor: Diana Mandache

Potrivit unor surse judiciare, zece persoane, cadre didactice și elevi de la Liceul ”Lazăr Edeleanu” din Năvodari au fost audiate, vineri seară, la DGA Constanța, după ce o elevă a depus o plângere penala la Poliție în care susținea că unii elevi ar fi strâns bani pe care i-ar fi dat supraveghetorilor ca să îi lase să copieze la bacalaureat.

Sursele citate spun că în plângerea depusă la Poliție eleva susținea că unii copii ar fi dat sume cuprinse între 50 si 100 de lei, banii fiind strânși de o elevă care urma să îi dea supraveghetorilor, la toalta unității de învațământ, unde nu există camere de supraveghere

Ancheta în acest caz este coordonată de Parchetul Tribunalului Constanța, fiind făcute cercetări pentru dare și luare de mită, iar audierile vor continua. Până în prezent nicio persoană nu a început să fie urmarită penal.

Eleva care a depus plângerea la Poliție a fost eliminată de la proba scrisă la matematică a examenului de bacalaureat, pentru tentativă de fraudă, dupa ce asupra ei a fost găsit un telefon mobil. Fata a susținut apoi că a dat bani pentru a promova examenul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel