"Suntem ținta directă a răzbunărilor mafiote ale lui Băsescu"

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, se declară solidar cu  senatorul Gabriela Firea, ținta ultimelor atacuri ale lui Traian Băsescu, el arătând că social-democrații sunt vizați de atacurile "mafiote" ale președintelui.

"Suntem alături de Gabriela Firea și eu și colegii mei din PSD, în fața atacurilor fără precedent pe care Traian Băsescu le-a formulat împotriva ei și a familiei sale", transmite Ștefănescu într-un comunicat de presă.

Secretarul general al PSD crede că declarațiile președintelui sunt sincronizate cu acțiuni ale procurorilor îndreptate împotriva pesediștilor.

"Se fabrică dosare la comandă, se fac arestări televizate, trupele de mascați ridică aleși locali din locuri publice, chiar și familiile celor vizați - soții, copii, părinți - sunt hărțuiți și hăituiți. Si toate acestea culminează cu amenințările pe care Băsescu le face direct de la pupitrul Palatului Cotroceni", spune Ștefănescu.

"Concluzionând, chiar dacă fiecare dintre noi știm că suntem ținta directă a răzbunărilor de tip mafiot din partea lui Băsescu, țin să o asigur pe colega noastră, Gabriela Firea, că PSD va continua până la capăt bătălia cu regimul creat de acesta în 10 ani. Iar zilele camarilei băsiste și a sistemului odios susținut de el se apropie de sfârșit", mai arată Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel