Sulfina Barbu: Sever Voinescu nu a mai vrut să candideze

voinescu
voinescu

Sulfina Barbu a declarat, joi, la România TV că PDL i-a propus lui Sever Voinescu să canddeze, dar acesta a refuzat.

"Domnul Sever Voinescu nu a mai vrut să candideze. Partidul l-a rugat să candideze, dar nu a mai vrut. A luat această decizie irevocabilă", a declarat Sulfina Barbu, citată de rtv.net.

Colegiului Director al PDL a validat joi listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din decembrie. Toate listele au fost aprobate, urmând ca în decurs de maximum două săptămâni Comisia de Etică să verifice fiecare candidatură în parte.

De altfel, criteriile de integritate enunţate de către Monica Macovei şi-au făcut deja primele efecte: Ştefan Pirpiliu şi Dănuţ Liga, cei doi pedelişti care au migrat în formaţiunea lui Mihai Răzvan Ungureanu nu s-au mai regăsit pe listele de candidaţi. Unele semne de întrebare a ridicat şi candidatura Mariei Stavrositu care se află în conflict cu o parte a filialei Constanţa. Până la urmă, Colegiul Director a decis să amâne pronunţarea asupra unei noi candidaturi a deputatei.

Numele lui Sever Voinescu nu s-a regăsit pe listele prezentate în şedinţa de joi. De asemenea, Theodor Paleologu a refuzat să se pronunţe public asupra intenţiei de a candida, având în vedere slaba priză la public pe care partidul o are în rândul bucureştenilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel