Sulfina Barbu: Ponta s-a făcut de râs și în fața Comisiei Europene

Fostul ministru al Muncii, Sulfina Barbu, susține că premierul Victor Ponta ”nu înțelege cum lucrează un guvern național cu Comisia Europeană” și face afirmații ”de capul lui”, privind suspendarea plăților pe POSDRU, fără a gândi că ”Palatul Victoria nu este un Romexpo aranjat de Vanghelie”.

„Prin declarația de azi, Comisarul pe muncă Laszlo Andor îi dă peste nas lui Ponta pentru că își permite să vorbească în numele Comisiei Europene. Crezând că dă o lovitură PDL, Ponta și-a arogat dreptul de a vorbi în locul comisarului european Laszlo Andor și a anunțat de capul lui suspendarea plăților pe POSDRU. Comisarul Laszlo Andor a reacționat imediat și l-a pus pe Ponta la locul lui, explicându-i că tocmai se analizează constatările misiunii de audit în România și că până acum CE nu a luat nicio decizie”, susține deputatul PDL, în comunicatul de presă.

Deoarece, ”prin ieșirea de ieri, premierul României a luat-o înaintea deciziei CE și nu a făcut altceva decât să ceară suspendarea plăților pe POSDRU”, Sulfina Barbu arată că ”Ponta realmente nu înțelege cum lucrează un guvern național cu Comisia Europeană”.

Precizând că premierul Victor Ponta a mai acționat în același mod și ”când era în opoziție și alături de Rovana Plumb cerea Parlamentului European o rezoluție împotriva României și blocarea fondurilor UE, acuzând derapaje de la democrație, Sulfina Barbu transmite un sfat pentru ”greii USL”: ”Să-l anunțe cineva pe băiatul asta că de două săptămâni este premier. Și că Palatul Victoria nu este un Romexpo aranjat de Vanghelie ca să aibă Ponta de unde să lanseze lozinci anti PDL”, a declarat Sulfina Barbu, fost ministru al Muncii, Familiei și Protecției Sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel