Sulfina Barbu, despre cina cu liderii PPE: O atmosferă foarte drăguță

Liderii populari europeni, sosiți în București pentru a participa la Congresul PPE, au cinat marți seară alături de politicienii români într-un restaurant din centrul Capitalei. Potrivit vicepreședintelui PDL Sulfina Barbu, oficialii europeni au apreciat produsele culinare românești, în special sarmalele și mititeii, atmosfera fiind "una foarte drăguță".

Bucatele tradiționale românești servite la cina organizată într-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, pentru delegaţii sosiţi în România la Congresul Partidului Popular European au fost foarte apreciate.

"Oaspeţii apreciază, din ce am văzut, produsele noastre culinare. În mod special sarmalele, au mare succes, dar și mititeii", a explicat vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu, care a descris atmosfera de la cina cu liderii PPE ca fiind una "foarte drăguţă".

De asemenea, liderii PPE au savurat și o pălincă "foarte bună", adusă tocmai din Transilvania, din Sălaj, de către preşedinetele UDMR, Kelemen Hunor, potrivit Mediafax.

Kelemen, care a ieşit pentru scurt timp din restaurant, a declarat și el că înăuntru este o atmosferă plăcută, cum se întâmplă la o astfel de ocazie, că lumea se simte bine şi că oaspeţii au o părere foarte bună atât despre local, cât şi despre România.

Pe lângă pălincă, mici şi sarmale, liderii PPE au avut parte şi de proteste. Zeci de persoane au protestat marţi seară în Centrul Vechi al Capitalei în apropierea restaurantului unde luau cina liderii PPE.

"Nu vrem guvernator, vrem preşedinte ales de popor!", "7.400.000, fără preşedinte", "E protestul nostru împotriva măsurilor de austeritate. Stăm cât putem", "Români ieşiţi în stradă. Spuneţi NU austerităţii când stăpânii Europeni sunt la noi", "Nu vrem guvernator, vrem președinte ales de popor" sunt câteva dintre mesajele scrise pe pancartele aduse de protestatari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel