“Suleyman Magnificul", revine, din 3 septembrie, la Kanal D, de la orele 20,00

Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, cel mai iubit serial al momentului, revine pe micul ecran cu un nou sezon, începand din 3 septembrie, de la ora 20.00, la Kanal D.

 Cel de-al  treilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul” readuce în atenția publicului personajele puternice, intrigile pasionale și luptele pentru supremația geopolitică, costumele și decorurile impresionante care au făcut din  producția turcească un adevărat fenomen de televiziune.

 Dintr-un total de 63 de episoade difuzate, producția s-a clasat pe primul loc în topul audientelor din România de 44 de ori (interval 20.00 – 22.15), reprezentând un procent de 70% din total.

Noul sezon se îmbogățește cu personaje noi și îi va suprinde pe telespectatori cu  răsturnări de situație. Mihrimah (Pelin Karahan), fiica lui Suleyman (Halit Ergenc) și a lui Hurrem (Meryem Uzerli), a crescut între timp și este atuul cel mai important al lui Hurrem în lupta pentru afirmarea fiilor ei. Prieteniile se transformă în lupte surde pe viață și pe moarte, intrigile din harem se țes periculos de-a lungul episoadelor, astfel încat istoria Imperiului Otoman se scrie cu sânge.

Începând din 3 septembrie, Suleyman Magnificul va fi difuzat numai marțea, începând cu orele 20,00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel