Suleyman Magnificul: Dramă tip Romeo și Julieta, joi seara, de la orele 20,00

Mihrimah nu a uitat răul făcut de Sultana Fatma, sora lui Suleyman, atunci când aceasta i-a trimis scrisori false, și jură să se răzbune.

Fiica Sultanului a aflat ca Fatma se intalneste in secret cu Elkas Mirza, print al Persiei, membru al dinastiei safavide, si jura sa ii dezvaluie secretul tatalui sau, Marele Suleyman. Cum normele ambelor dinastii nu permit aceasta uniune, Mihrimah stie ca Fatma va fi aspru pedepsita de Sultan.

Ajuns la Palat, Printul Selim al II-lea este gata sa preia atributiile ce ii revin ca loctiitor al tronului, pe perioada cat Suleyman va fi plecat in lupta dar, in afara de mama sa, Sultana Hurrem, si Nurbanu, nimeni nu nu agreeaza prezenta sa in serai. In realitate, Selim se simte sufocat in Palat si stie ca doar respectul si iubirea pentru tatalui sau il tin acolo.
Sultanul sufera teribil de o boala, inca necunoscuta, dar doreste sa-si tina ascunsa suferinta fata de Hurrem si Mihrimah.

Citește și: Suleyman Magnificul: Halit Ergenc este doar pe sfert turc

Cum reactioneaza Suleyman cand afla ca sora sa are o relatie cu Printul Persiei si cine este cel care sustine uniunea celor doi indragostiti chiar in fata Sultanului, aflati joi, 4 septembrie, de la ora 20:00, urmarind primul episod al ultimului sezon din serialul – fenomen "Suleyman magnificul – Sub domnia iubirii", numai la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel