Suceava: Două stâni tradiţionale la Târgul ''Produs în Bucovina'', pe esplanada din centrul municipiului

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a inaugurat, miercuri, cea de a XI-a ediţie a Târgului de Toamnă ''Produs în Bucovina'' şi le-a recomandat sucevenilor să cumpere produse româneşti şi din Bucovina, pentru că sunt mai bune decât cele din import.

''Suceava merită să se numească o capitală culturală a autenticului, a tradiţiilor şi mă bucur că suntem la a XI-a ediţie. Am avut şansa să fiu iniţiatorul acestor proiecte (...) Să fiţi patrioţi, să cumpăraţi mai multe produse tradiţionale de-ale noastre, româneşti, şi din Bucovina, pentru că, din păcate, în ultimii ani, asta a fost realitatea, ne-au invadat foarte multe produse care sunt bine ambalate, care sclipesc frumos, dar cred că mai sănătoase şi mai bune ca produsele noastre nu sunt altele'', a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mulţumit celor peste 30 de producători, celor peste 40 de meşteri populari, precum şi acelora care au organizat pe esplanada din centrul oraşului, unde se desfăşoară târgul, două stâni tradiţionale bucovinene.

Pe de altă parte, Flutur a spus că, în lunile iunie, iunie şi august, în pensiunile şi hotelurile din judeţ s-au cazat peste 540.000 de turişti.

''Cifrele acestea arată ceva (...) Suceava a devenit o destinaţie turistică pentru foarte mulţi turişti români şi străini (...) Vă îndemn astăzi să gustaţi din Bucovina'', a mai spus Flutur.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26