Subiecte Matematică și Istorie, Bacalaureat 2013. Bareme, după orele 15,00

De Ce News  publică subiectele Variantei numnărul 2 de la  Matematică și Istorie ale examenului de Bacalaureat 2013. Baremele de la Matematică și Istorie vor fi publicate  în jurul orelor  15,00.

De Ce News vă prezintă SUBIECTELE şi BAREMELE la toate cele patru variante de la MATEMATICĂ, dar şi de la ISTORIE de la BACALAUREAT 2013.

La examenul de Matematica  a fost extrasă varianta de subiecte numarul 2. Subiectele pe care absolventii de liceu de la profilul real, specializarea Știintele Naturii, le au de rezolvat sunt structurate pe 3 subiecte, fiecare cu mai multe puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acordă din oficiu. Bareme Matematică și Istorie, Varianta numărul 2 – Bacalaureat 2013 Vezi Varianta de Matematica - specializarea Stiintele Naturii SUBIECTE și baremele de corectare la proba la MATEMATICĂ, specializarea TEHNOLOGIC din cadrul examenului de BACALAUREAT Vezi Varianta Matematică - Specializarea Matematică-Informatică Vezi Varianta Matematică - Specializarea Tehnologică Vezi AICI Varianta Matematică - Specializarea Pedagogică Vezi varianta de la Istorie

Pentru proba de obligatorie a profilului s-au înscris 174.555 de elevi, dintre care cea mai mare parte vor da examenul la MATEMATICĂ - 136.964, iar 37.965 vor susţine proba la ISTORIE.

Problemele pentru MATEMATICĂ vor fi diferite pentru elevii de la Matematică- Informatică, Pedagogic, Ştiinţele Naturii şi Tehnologic. Spre deosebire de anul trecut, elevii de la REAL ŞI TEHNOLOGIC nu mai primesc aceleaşi subiecte la BACALAUREAT 2013.

 La Matematică, elevii primesc trei subiecte, notate cu câte 30 de puncte fiecare, toate fiind obligatorii. Pentru toate cele trei subiecte elevii vor fi punctaţi pentru capaitatea lor de rezolvare a problemelor date. Candidatul este punctat şi dacă rezolvă parţial fiecare cerinţă. Baremul publicat de EDU.RO arată că se punctează corespunzător oricare altă metodă de rezolvare corectă a problemei.

Vezi Bacalaureat 2013: Miercuri, Matematica și Istoria. Vezi modele de subiecte și bareme

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel