SUA. O femeie din Ohio a rămas invalidă după ce a fost linsă de câinele său, contactând o bacterie rară

Andrei Itu / 05 aug 2019 / 23:31
bacterie
Descriere foto: bacterie

Marie Trainer, o femeie din Ohio, SUA, a fost la un pas de a muri după ce a fost linsă de câinele său. Aceasta a contactat o bacterie rară. Pentru a-i salva viața, medicii au fost nevoiți să-i amputeze mâinile și picioarele, conform CNN.

Câinele a început să-i lingă o rană pe care o avea pe braț, iar în urma contactului cu saliva patrupedului, Marie a fost infectată cu Capnocytophaga.  Bacteria este prezentă în saliva câinilor și pisicilor. Aceasta poate deveni extrem de periculoasă pentru oameni.

La scurt timp după acest fapt, Marie a început să se simtă rău, având febră și vărsături. Infecția i-a afectat mâinile și picioarele. Femeia a fost internată la spital și a făcut gangrenă. Medicii au fost nevoiți să intervină de urgență. Pentru a-i salva viața, aceștia au recurs la o măsură extremă prin amputarea membrelor superioare, dar și inferioare.

„Când am dechis ochii, nu știam unde sunt. A fost foarte greu să accept că mi-au fost amputate mâinile și picioarele”, a declarat Marie  Trainer pentru Fox 8.