Strasbourg, atac. Norica Nicolai, ipoteză: Mi s-a părut surprinzător

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Norica Nicolai susține că autoritățile ar fi avut informații despre posibilitatea producerii unui eveniment tragic. Au existat controale până și la librării. 

Norica Nicolai a declarat că înainte de atacul de la Strasbourg au existat controale amănunțite făcute de autorități oamenilor pe străzile din jurul locului în care a fost amplasat Târgul de Crăciun. Europarlamentarul a înaintat două ipoteze care să valideze acest verificări. 

„Azi (marți, n.red.) după-amiază am fost până la libraria Kleber, aflată în apropierea zonei în care s-a intamplat incidentul. Mi s-a părut suprinzător pentru prima oară, când măsurile de securitate au fost foarte stricte, ne-au controlat în bagaje și corporal în momentul în care am intrat în zona centrală a Strasbourgului și ne-au controlat chiar la intrarea în librărie. Ne-au controlat pe stradă, nu ne permiteau accesul în zona centrală fără acest control, erau foarte exigenți. Părerea mea este că fie că au avut ceva informații despre această posibilitate, fie au făcut un cotrol preventiv pentru a preveni eventualele atacuri", a spus Norica Nicolai, la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel